I din kundvagn:
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

OBS: Om du beställer 1 valfri bok till så får du 10% rabatt på hela beställningen

PS: Alla beställningar över 800 kr är fraktfria, du har nu 278 kr kvar till fraktfritt!
Klicka på en kategori och läs mer:

Lyckliga relationer - 228 hemligheter om hur man gör en bra relation - fantastiskLägg varan i kundvagnen
Författare:
Stefan Ekberg
Jämför priset
Adlibris - 230 kr
Bokus - 227 kr
CDON - 212 kr
Hos oss just nu - 146 kr
Frakten kostar bara 39 kronor inom Sverige, hur många böcker du än beställer! Alla beställningar över 800 kronor skickas fraktfritt.

Läs vad andra tycker längre ner på sidan

Det finns hundratals undersökningar om vad som skapar lyckliga relationer.

Men du behöver inte läsa alla - det har vi redan gjort. Innehållet, knepen och hemligheterna med lyckliga relationer kan sammanfattas med den här boken.

Hemligheten?
De lyckligaste paren gör massor av häpnadsväckande enkla saker som alla kan göra varje dag för att få en relation som inte bara stannar till och är "bra" utan som blir fantastisk.

Det är vad den upplyftande boken handlar om. Hur du kan göra. Hur ni kan göra.

Här får du 228 enkla påminnelser om hur man gör en bra relation - fantastisk.

Så här tycker läsarna

”Det som jag gillar bäst med boken är att den har tydliga konkreta beskrivningar, lättläst. Boken lyckliga relationer har hjälpt mig att bli en bättre partner och en närmare relation med tjejen – jag kan verkligen rekommendera alla att läsa boken!”
Johan Lindberg, Gävle

"Jag har testat flera av tipsen och det har varit både roligt och gett fint resultat. Min make och jag har börjat att planera in en date en gång i månaden tips 109 i boken. Detta har gett oss något roligt att se fram emot i vardagsstressen samt jag tycker nog att det har gjort att vi börjar prata mer om oss två och inte bara familjen, vi har två barn. Vi är dessutom väldans bra på att ordna middagar tillsammans med våra vänner, men glömmer ofta bort oss två. Tips 110, ta mycket foton, har vi alltid gjort, men vi tittar väldigt sällan på dem. Nu har vi faktiskt satt oss ner två kvällar och titta på korten och sett några filmer vilket har gett mycket skratt och goa minnen, det svetsar verkligen samman en. Tips 159, miljöombyte är alltid nyttigt stämmer så väl. Har man kört fast och surar på varandra så är det bra att bryta detta mönster med ett miljöombyte. Det kan även vara bra att göra detta tillsammans med vänner, för då kan samtalstonen lossna och det går lättare att ta upp saker på ett lugnt sätt. Tips 171, Lär av gamla misstag, är så självklar, men jag tror att man sällan gör detta tillsammans. Utan jag tror att man ofta reflekterar själv och försöker förändra både sig själv och sin partner, vilket är dömt att misslyckas när det gäller att förändra sin partner. Att sätta sig ner och prata med varandra vad vi kunde ha gjort annorlunda för att inte hamna i samma situation igen är något som jag tänkte att vi skulle testa.
Slutligen stort tack för en mycket bra och praktisk bok."
Jeanette De Stefano, Tyresö

"Här har vi en bok som skulle kunna rädda tusentals förhållanden varje år. För mig är det tyvärr försent. Om jag hade läst den här boken två år tidigare så kanske min älskade hade varit kvar hos mig. Tack ändå."
Vill vara anonym

"Jag gillar att det går att använda boken som en manual och att testa saker varje dag. Alla tips passar ju inte alla men många gör det och jag och min fru har en bra relation men med den här boken kommer den garanterat att bli som ni lovar – fantastisk. Allt handlar om att jobba för det."
Jonas Svensson, Stockholm

”Att hålla en relation varm och levande är ett arbete och den här boken hjälper verkligen till med det arbetet. Tack för att ni har skrivit den.”
Karin Lindgren, Vallentuna

"Jag gillar att den har så olika tips. Det gör att den kan passa alla som vill hålla sin relation vid liv. Själv har jag gömt den och använder den för att överraska min fru och bli lite mer spontan och mindre gnällig. Det fungerar."
Thomas Bengtsson, Skogås

"Jag älskar den. Tipsen, formatet, påminnelserna om att man faktiskt måste jobba lite för att hålla lågan vid liv. Tack."
Christina Karlsson, Göteborg

"Det bästa är att man kan ha den när det blir lite tråkigt i en relation. När hösten slår till och man gärna blir sittande som två påsar framför TV:n. Boken ger så bra tips om hur man får upp energin och suget igen. Jag har till och med fått med min man på en date. Det trodde jag aldrig."
Veronica Robertsson, Göteborg

"Jag har gett bort boken till min man som borde lära sig mer om hur man vårdar sin relation. Han har faktiskt läst den. Nu är det upp till bevis."
Linnea i Provence

Beställ antal:
Sveriges största tipsbrev om att starta eget - helt gratis att prenumerera på

I tipsbrevet Starta eget får du smarta tips och konkreta verktyg som hjälper dig att lyckas bättre med ditt företag.

Starta eget är Sveriges största tipsbrev om att starta eget med drygt 140 000 prenumeranter.

Det är helt gratis att prenumerera och du kan avsluta prenumerationen när som helst

EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med Starta-egetböcker från Bokförlaget Redaktionen.

Exempel på Sveriges största brev om att starta eget ser du här.

Fyll i din e-postadress i rutan:
Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.