I din kundvagn:
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

OBS: Alla beställningar över 800 kr är fraktfria, du har nu 112 kr kvar till fraktfritt!


Klicka på en kategori och läs mer:

Den Rosa Granaten™- för din säkerhets skullLägg varan i kundvagnen
NYHET - svensk uppfinning
 • Unikt trygghetslarm med tre larm i ett
 • 130 decibel vardera
 • Batterier ingår
 • Frakten kostar bara 39 kronor inom Sverige, hur många böcker du än beställer! Alla beställningar över 800 kronor skickas fraktfritt.


  Den Rosa Granaten™ är en NY svensk uppfinning och ett helt unikt trygghetslarm eftersom det är tre larm i ett. Dra bara i de två öglorna så förvandlas granaten till tre larm som skrämmer bort en angripare.

  Ha det med dig när du joggar, går ut med hunden, går hem själv eller ge bort det till dina tonåringar så både de och du kan känna er tryggare.

  Larmen ljuder med 130 decibel vardera och kan spridas och meningen är att liksom skapa en skyddande zon runt den som använder det genom att skrämma bort den som behöver skrämmas bort. Tre larm som går samtidigt är avskräckande.

  Hur gör man?
  Man drar bara i sprinten så förvandlas granaten till tre larm som man kan slänga ifrån sig och skrämma, chocka den som angriper. För det där med nycklar i händerna, sikta försvarsspray på någon eller ge en välriktad spark i skrevet på en galning som har bestämt sig – det funkar inte om man inte är karatetränad och det sitter i ryggmärgen. Man blir för rädd helt enkelt. Paralyserad.

  Tanken med granaten är att... ja, att skrämma skiten ur en angripare helt enkelt.

  Bakgrund
  Den Nationella trygghetsundersökningen (NTU) som presenterades i januari var skrämmande:
  42 procent av kvinnorna i åldern 20-24 undviker ofta vissa vägar eller färdmedel av rädsla för att utsättas för brott. Det visar den Nationella trygghetsundersökningen (NTU) 2018 som presenterades vid en pressträff i Sälen i januari. 47 procent uppger också att de ofta oroar sig för att bli våldtagna.

  De har tyvärr fog för sin försiktighet: 36 procent av kvinnorna i samma åldersgrupp uppgav att de utsattes för sexualbrott under 2017. Det är den brottskategori som ökat mest på senare år. Sedan år 2012 har kvinnors utsatthet för sexualbrott fyrdubblats i NTU.


  Det delade larmet när sprinten är urdragen. Larmen kan då kastas på marken och chocka och skrämma iväg en angripare. Ett larm är lätt att trampa sönder. Tre skapar kaos och det är vad vi vill när någon angriper oss. Det är Den Rosa Granatens unika styrka i jämförelse med andra larm.  Den Rosa Granaten™ levereras med batterier och är startklar direkt ur förpackningen.
  Beställ antal:
  Sveriges största tipsbrev om att starta eget - helt gratis att prenumerera på

  I tipsbrevet Starta eget får du smarta tips och konkreta verktyg som hjälper dig att lyckas bättre med ditt företag.

  Starta eget är Sveriges största tipsbrev om att starta eget med drygt 140 000 prenumeranter.

  Det är helt gratis att prenumerera och du kan avsluta prenumerationen när som helst

  EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med Starta-egetböcker från Bokförlaget Redaktionen.

  Exempel på Sveriges största brev om att starta eget ser du här.

  Fyll i din e-postadress i rutan:
  Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.